Trajnime

Profamilja ofron trajnime dhe keshillime, te cilat do ju pajisin me aftesine per te ndihmuar dhe mbeshtetur cifte, dhe gjithashtu per te ndihmuar prinderit me konceptin e Prinderimit Pozitiv.
Vizitoni rubriken tone Trajnime per te zbuluar me shume mbi aktivitetet qe do te organizohen dhe si mund te beheni pjese te tyre.