Konferenca

Profamilja eshte pjese e konferencave dhe aktiviteteve neper Shqiperi per me shume se 13 vite, duke ofruar keshilla per çifte, familje dhe prinderim. Folesit tane jane me eksperience dhe te motivuar per te dhene mbeshtetje dhe keshillim per ju dhe te gjithe te dashurit tuaj.

Ne udhetojme neper Shqiperi per konferenca te ndryshme, dhe ketu ju mund te shikoni konferencen me te afert ne te cilen do te jemi ne dhe te jeni pjesemarres.

Jeni te mirepritur dhe nese nuk arrini te jeni pejsemarres ne nje nga konferencat tone, do te gjeni materiale ndihmuese ketu.